nie bardzo
[F2]Zawieszenie/Sprężyna spadła z kielicha
Zwiń
X
-
[F2]Zawieszenie/Sprężyna spadła z kielicha
Zakupiłem,prawie nowe zawieszenie do Skody Fabii RS,i napotkała mnie dość dziwna rzecz,przedstawiona na powyższych fotkach.
Sprężyna jest na tyle napięta że nie jestem jej w stanie bez klucza do sprężyn wrócić na "swoje miejsce".
Pytanie do was.Czy jest szansa że w transporcie ta sprężyna spadła z kielicha bo nie jest obciążona tak jak na aucie,czy po prostu amor jest krzywy lub też sprężyna(od ewentualnego wypadku lub wady)?
-
-
Nie ma takiej obcji by spręzyna tak się przestawiła w transpotcieILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
Dokladnie, nie ma opcji... Jak kolumne zlozysz i sprezyna jest scisnieta poduszka to ni ch...olery sprezyny nie ruszysz. W ogole dla mnie dosc dziwnie sama sprezyna wyglada. Ja bym rozkrecil kolumne, wyjal sprezyne i obejrzal amorka oraz sama sprezyne.Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
serfer, ale w czym masz problem rozkręcić, sprawdzić amor, sprężynę, etc
przecież to jest Twoje bezpieczeństwo :!:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
serfer, w transporcie anie w normalnej eksploatacji nie ma szans na zrobienie czegoś takiego. Jak dla mnie to wygląda na kolumnę wyciągniętą z powypadkowego auta, które dostało ostro z przodu, co spowodowało przesunięcie sprężyny. Raczej oddałbym to sprzedającemu, bo masz zero gwarancji, że całość będzie prosta i działająca po prawidłowym złożeniu.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz